In Bunnik worden de trainingen verzorgd bij Coronel Sports.
In Bunnik worden de trainingen verzorgd bij Coronel Sports. Your Personal Training

Wat is jouw doel? Your Personal Training biedt een programma op maat

12 mei 2021 om 13:00 Zakelijk

HOUTEN Uit onderzoek blijkt dat we de afgelopen 15 maanden gemiddeld 5 kilo zwaarder zijn geworden. De oorzaak? We eten meer door stress en bewegen minder nu we thuiswerken en je favoriete sportclub gesloten is. Wil jij effectief je coronakilo’s te lijf? Je doelen halen en je weer fit en vitaal voelen? Your Personal Training biedt een programma op maat.

Your Personal Training is gevestigd in Houten, Nieuwegein, Bunnik en Utrecht. In Houten train je in de Personal training studio in The Dome. In Bunnik worden de trainingen verzorgd bij Coronel Sports en in Utrecht bij de locatie van Basic fit aan het Herculesplein. Op dit moment vinden de trainingen buiten plaats in daarvoor speciaal ingerichte tenten voorzien van alle professionele faciliteiten voor een full body workout.

SMALL GROUP Je kunt naast één-op-één training kiezen voor een small group training. In een vaste groep van 5 tot 8 personen ga je onder begeleiding van een Personal trainer aan de slag met opbouwen van kracht en conditie. Je traint alle spiergroepen en er is voldoende ruimte voor individuele tips en begeleiding. Het voordeel van in een groep trainen, is dat je elkaar kunt motiveren.

Via het online reserveringssysteem op de website kun je eenvoudig aangeven wanneer je komt trainen. Er zijn meerdere groepen, zowel overdag als ’s avonds.

Rob Stekelenburg en zijn team bieden ook een trainingsprogramma op maat. ,,Na een uitgebreide intake en gezondheidsscreening wordt een Personal trainer geselecteerd die het beste aansluit bij jouw doel”, vertelt Rob. Wil je bijvoorbeeld afslanken, je weer fit voelen of een bepaald sportdoel halen?

De trainers bij Your Personal Training hebben ieder een eigen specialisme. ,,Onze trainers zijn gecertificeerd met extra (para)medische scholing of bijvoorbeeld als voedingsdeskundige of stresscounselor.”

In je persoonlijke programma maak je keuzes hoe vaak je wilt trainen en voor welke periode. Is dit één, twee of vaker per week? En voor welke periode. Heb je voldoende aan een kickstart van drie maanden of ga je de verbinding aan voor bijvoorbeeld een jaar.

,,De juiste mindset is essentieel om je doelen te bereiken”, vertelt Rob. ,, Onze trainers motiveren en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Dit doen ze met gerichte training, voedingsadviezen en mental coaching. De stok achter de deur die je nodig hebt.”

Rob en zijn team staan voor je klaar met gratis advies of een proeftraining. Bij de eerste kennismaking krijg je al direct toepasbare tips voor jouw gezondheid. Kijk op www.yourpersonaltraining.nl voor meer informatie of maak direct een afspraak via info@yourpersonaltraining.nl of 06-53516610.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie