RGF Staffing zoekt 200 nieuwe collega's
RGF Staffing zoekt 200 nieuwe collega's RGF Staffing

Vraag naar flexwerkers stijgt explosief

7 mei 2021 om 16:05 Zakelijk Deel je nieuws

Dat Nederlandse bedrijven weer in beweging komen, merkt ook hr-dienstverlener RGF Staffing. Vanwege de exponentiële vraag naar hun diensten zijn zij op korte termijn op zoek naar 200 nieuwe collega’s. 

ALMERE, 7 mei 2021 – RGF Staffing the Netherlands, voorheen USG People, is op zoek naar 200 nieuwe collega’s. De hr-dienstverlener ziet de vraag naar flexibele arbeidskrachten in meerdere sectoren zo snel stijgen dat het aantal functies op het hoofdkantoor en bij de dochterbedrijven als Unique, Start People, ASA, Medi Interim, Technicum of Secretary Plus op korte termijn flink moet worden uitgebreid. 

“Wij zien de markt op vele fronten versnellen”, zegt Jessica van den Engel, directeur people & culture van RGF Staffing the Netherlands. “De Nederlandse arbeidsmarkt heeft nu meer dan ooit een regierol nodig. Die rol vervullen wij. Al onze data wijzen erop dat we een nieuwe fase ingaan. Na de coronaklap zien we nu een opwaartse beweging waarbij in verschillende sectoren de vraag naar flexkrachten explosief toeneemt. De war for talent is weer helemaal terug.”

Om de 200 vacatures zo snel mogelijk te vervullen heeft RGF Staffing een wervingscampagne gelanceerd met oud-voetbalster Anouk Hoogendijk in de hoofdrol. Door met een influencer personeel te werven, onderscheiden zij zich in de markt en spreken ze een specifieke doelgroep aan. Met duidelijke targetting heeft dit alleen in de eerste week al honderden reacties opgeleverd. 

De vraag naar flexkrachten is met name groot in de zorg, maar ook in de sectoren overheid, bank en verzekering, klantcontact, transport en logistiek, midden- en kleinbedrijf, engineering en techniek staan werkgevers om personeel te springen. Daarnaast is er een opvallend sterke toename in de vraag naar interim professionals met juridische ervaring, kennis op het gebied van marketingcommunicatie en financiën. Ook de vraag naar studenten neemt toe nu Nederland stap voor stap weer in beweging komt.

Voor meer informatie en het bekijken van alle openstaande vacatures kunt u terecht op www.rgfstaffing.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie