JP Oostenrijk, bedrijfsleider van de Boni in Odijk: 'We krijgen een hele nieuwe winkel.'
JP Oostenrijk, bedrijfsleider van de Boni in Odijk: 'We krijgen een hele nieuwe winkel.' Agnes Corbeij
advertorial

Video: Boni in Odijk heropent, de winkel is als nieuw

23 april 2021 om 14:11 Zakelijk

ODIJK De Boni supermarkt in Odijk heropent op 28 april de deuren. De klant zal de binnenkant nauwelijks herkennen, omdat de hele winkel op de schop gaat. Bedrijfsleider JP (voluit Jan Peter) Oostenrijk is heel enthousiast over de vernieuwingen en is heel benieuwd naar de reacties van de klanten.

door Agnes Corbeij

De winkel van de Boni is al dertig jaar hetzelfde, dus was wel aan een opfrisbeurt toe. Door de aangekondigde nieuwbouw ten westen van het dorp, durft Boni het aan om flink te investeren in deze winkel. JP is sinds twee jaar bedrijfsleider. ,,Het gaat echt om een enorme verbouwing. We krijgen een hele nieuwe winkel.”

Met de komst van JP kreeg de winkel ook al een flinke dosis nieuwe energie erbij. Hij werkte zich op van vakkenvuller en hulpkracht in Ede naar bedrijfsleider in Odijk. ,,Ik ben zelf ontzettend druk en ben graag in contact met heel veel verschillende mensen. Dat is precies wat ik in deze baan doe, dus dat bevalt heel goed.” 


GOEDE SFEER Hij groeide op met vier zussen en is gewend mensen om zich heen te hebben. ,,Ik hou ervan om in nauw contact te staan met de medewerkers en het team van de Boni is hecht en de sfeer is ontzettend goed. Ik kan niet zonder mijn mensen. Het is soms net één grote familie. Dat merkt de klant ook, omdat de medewerkers behulpzaam en vriendelijk zijn.”

Die goede sfeer is een van de pijlers van de Boni. Die formule blijft overeind in de nieuwe winkel. Behalve de sfeer, kent de formule nog twee pijlers. ,,We blijven een no-nonsense winkel. We bieden soms minder keuze dan andere winkels, we hebben echt de basis. Te veel keus is ook niet fijn. Daarnaast blijven we de goedkoopste winkel.”

RUIMERE OPZET In de winkel is het plafond eruit gehaald, waardoor de winkel ruimer aanvoelt. ,,De winkel kan niet uitbreiden, we zitten ingebouwd tussen woningen. Maar de opzet wordt wel veel ruimer.” De gangpaden zijn een kwartslag gedraaid, waardoor drie lange gangpaden ontstaan. 


De Boni wordt verbouwd - Agnes Corbeij

Het plein met groente en fruit blijft vooraan. ,,Ik sport zelf veel en let goed op wat ik eet. Ik merk dat veel klanten dat ook doen. Daarnaast staan we als Boni op de tweede plek van beste supermarkt in groente en fruit van het GfK consumentenonderzoek. Daarom moet verse groente en fruit gewoon vooraan staan.”

ACTIES De winkel opent op 28 april de deuren. Bij wijze van openingsactie geeft Boni die dag een appeltaart weg aan iedere klant die meer dan 25 euro besteedt in de winkel. Ook is er een actie ‘raad het bedrag’ waarbij mooie prijzen te winnen zijn, zoals een minuut gratis winkelen en een bigshopper met boodschappen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie