Aankondiging.
Aankondiging. Peter Beemer

SV AURORA organiseert deJOS MULDER KROMMERIJN COMPETITIE '21

14 april 2021 om 12:45 Sport Deel je nieuws

AURORA organiseert in mei '21 de Jos Mulder Krommerijnstreek competitie. Deelnemende vereniging zijn SVF, 't GOY, SVL 2, SV ODIJK, SCHALKWIJK en SV AURORA.
Dit alles onder voorbehoud van de dan geldende Corona-maatregelen.
Na het  definitief stopzetten van de competitie door de KNVB is SV AURORA er in geslaagd om de buurtverenigingen uit de Krommerijnstreek uit te nodigen om deel te nemen aan deze competitie welke o.a. mogelijk gemaakt wordt door sponsor JOS MULDER B.V. uit Bunnik en tevens hoofdsponsor van het 1e elftal. In de jaren 80 was de strijd om de Krommerijn-bokaal vele jaren het sluitstuk van het seizoen. Alle Krommerijn verenigingen streden met veel spektakel om deze bokaal. Juist nu in deze tijd waarin alles bijna stil ligt wil SV AURORA met de positieve vooruitzichten omtrent de conrona maatregelen  deze competitie nieuw leven in blazen. De reactie van de Krommerijn verenigen waren direct positief. SV AURORA hoopt dat deze nieuwe start om de Krommerijn Bokaal ook de komende seizoenen op het programma blijft staan. Voor het publiek is dit ook een mooie gelegenheid om de buurt verenigingen tegen elkaar uit te zien komen.
Tevens is het de bedoeling om deze competitie ook voor het 2e en JO19 te organiseren.

De wedstrijden (start op 1 mei '21) zullen van op de zaterdagen gespeeld worden en bestaan uit 5 rondes welke op eigen terrein gespeeld zullen gaan worden. De Finaledag voor plek 1 t/m 6 zullen op zaterdag 12 juni 2021 gehouden worden op het sportpark van SV AURORA.

Voor informatie over programma en reglement kijk op de SV.AURORA.nl website.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie