Hoekschop voor Borussia
Hoekschop voor Borussia M.Fleuren

Mini toernooi op de velden bij SV Odijk

10 april 2021 om 16:18 Sport Deel je nieuws

Het was zaterdag lastig te bepalen wie er het meest opgetogen waren op en langs de velden bij SV Odijk. Waren het de spelers, de coaches, organisatoren of toch het publiek wat op het voetpad langs veld 1 stond. "Eindelijk weer een goede pot voetbal op het hoofdveld" werd er met regelmaat verzucht.

Zo’n 46 spelers van Mo13 en Jo12. t/m Jo14 deden vandaag mee aan het onderling mixt toernooi. Met plezier maar niet minder fanatiek werden er een aantal wedstrijden afgewerkt op velden 1 en 2. De teams waren echt gelijkwaardig aan elkaar waardoor de spanning er tot de laatste wedstrijd goed in zat en er zelfs nog strafschoppen genomen moesten worden om de eindstand te kunnen bepalen. Voor een aantal spelers was het de eerste keer dat ze een wedstrijd op groot veld met bijbehorende regels speelden. Een goede oefening voor de nabije toekomst en hoe mooi is het dan dat het op deze wijze kan.

De spelers en begeleiders werden tussendoor en na afloop voorzien van drinken en fruit en zelfs de voorspelde regen bleef uit waardoor het een vrolijk geheel bleef.

De uiteindelijke winnaar van het minitoernooi werd "Borussia Dortmund". Mocht de KNVB regiocup er onverhoopt niet komen dan krijgen de overige teams vast wel kans op revanche!

Mixt toernooi
De uitslag wordt bekend gemaakt.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie