Afbeelding
Bunnik Beweegt

Hoopvol vooruitzicht met Zomerschool 2021

12 april 2021 om 11:00 Maatschappelijk

BUNNIK Wat heeft u deze zomer op de planning staan? Meestal weten we in het voorjaar wel wat onze zomerplannen zijn. Toch is het dit jaar anders. We plannen nog maar niets omdat alles nog onzeker lijkt. Wat doen de coronamaatregelen tegen die tijd? Wij weten het ook niet. Wat we wel weten is dat iedereen na een onzeker jaar iets nodig heeft om naar uit te kijken. Daarom zijn Bunnik Beweegt en St. Krachtig Krommerijn al druk bezig met de voorbereidingen van de Zomerschool 2021.

Met een activiteitenprogramma voor de zomer kunnen alle inwoners van onze gemeente, of u nu wel of niet op vakantie gaat, uitkijken naar leuke uitjes en bezigheden. In 2020 deden in totaal 1350 deelnemers mee aan het zomerschoolprogramma. Dat aantal hopen we dit jaar te overtreffen (de maatregelen in acht nemend)! Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de organisaties en personen die activiteiten aanbieden in het programma.

Activiteiten in juli en augustus

Inmiddels kunnen we al een aantal leuke programma-onderdelen aankondigen. De Schoudermantel biedt verschillende activiteiten aan, zoals kanoën, een zomerbarbecue, de activiteit ‘natuurvrienden’ en het bakken van pizza’s. Ook BO!NK Theaterschool is enthousiast en organiseert drie dagen theaterworkshops voor de hele familie. Bij Beatz Dance Studio kunt u weer danslessen volgen in juli en augustus. En om lekker in beweging te blijven geeft Mieke Hilhorst ook in 2021 weer ouderenfitness. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld de activiteit ‘Levenslessen’ van Vera Boonen, waarbij deelnemers elkaar verrijken met wijsheden en ervaringen uit het leven. Ook opent de Landgoederij haar deuren weer voor mensen die graag kasteel Cammingha willen bezoeken. En de activiteit ‘tussen Kunst en Kitsch’ staat ook dit jaar op het programma. Daarnaast openen verschillende burgers in Werkhoven, Odijk en Bunnik hun voordeur om ‘effe’ gezellig te komen buurten.

De invloed van Corona op het programma

Natuurlijk houdt de organisatie van de Zomerschool zich aan de coronamaatregelen. We weten nu nog niet wat er in de maanden juli en augustus allemaal wel en niet mag. Tegen die tijd zullen we handelen naar wat mogelijk is

.

Aanmelden voor de Zomerschool

Dit jaar verspreiden wij het activiteitenprogramma onder ruim 6000 huishoudens. Daarnaast staat het programma vanaf mei 2021 op www.zomerschool.nl. Daar kunt u terecht voor meer informatie of om u aan te melden. Liever persoonlijk contact? Dat kan ook. Stuur een mail naar info@zomerschoolbunnik.nl of bel naar 06-52549905.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie