Afbeelding
Slot Zuylen

Eindelijk weer naar het museum; Slot Zuylen gaat open

6 april 2021 om 08:00 Kastelen-en-landgoederen

UTRECHT Slot Zuylen opent op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 april even weer haar poorten voor bezoekers. Deze tijdelijke openstelling is onderdeel van een pilot die in samenwerking met de Rijksoverheid wordt georganiseerd.

Stapje voor stapje gaat het sociaal leven in Nederland weer open. Tijdens het weekend van 9, 10 en 11 april doen verschillende brancheorganisaties en ministeries onderzoek naar een veilige en verantwoorde manier om erfgoedinstellingen te openen. Slot Zuylen is tijdens dit weekend een van de testlocaties en mag bezoekers verwelkomen.

De kaartverkoop start na de officiële goedkeuring van de Rijksoverheid op dinsdag 6 april. Kaarten kunnen vanaf dinsdag 6 april 18.00 uur worden gereserveerd via de website van Slot Zuylen.

TESTEN Naast een geldig toegangsbewijs is ook een testbewijs nodig, verkregen via een aangesloten testaanbieder. Bezoekers moeten zich binnen 40 uur voor het bezoek testen. Negatief getest? In de CoronaCheck-app kan de testuitslag worden omgezet in een digitaal testbewijs. Ook kan men het testbewijs van de uitslag printen en deze meenemen naar het bezoek.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot het museum.

Bezoek aan Slot Zuylen:

  • Bezoek aan Slot Zuylen kan alleen met een online reservering.
  • Om de veiligheid van onze bezoekers te kunnen garanderen wordt gewerkt met tijdslots. Met een ticket is het mogelijk om vrij rond te lopen in het kasteel en de tuin.
  • Tijdens het bezoek wordt een audiotour aangeboden. Neem hiervoor een eigen smartphone en oortjes mee.
  • Ook tijdens de pilot gelden alle coronamaatregelen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie