Ook Koningsdag 2021 zal Werkhoven rood, wit, blauw kleuren
Ook Koningsdag 2021 zal Werkhoven rood, wit, blauw kleuren Otto

Steun Koningsdag in Werkhoven

1 april 2021 om 17:26 Lokaal Deel je nieuws

Werkhoven kleurt ook dit jaar rood wit blauw. Niet alleen voor de Koning ook voor jou. In een jaar als deze is het misschien wel extra van belang om de slingers, in ons geval vlaggen, op te hangen en te genieten. Oranje Werkhoven organiseert dit jaar een passende Koningsdag waarin genieten centraal staat.

Op Koningsdag toveren we Werkhoven weer om in een stralend dorp, waar oranje activiteiten worden georganiseerd die passen bij de geldende maatregelen. Het dorp zal weer volledig worden versierd met vlaggen waar je kijkt. Op Koningsdag zelf hebben we net als anders een programma voor jong en oud, herkenbare Werkovense elementen als geurende wafels, komen terug in een Coronaproof jasje. In de middag is er een afwisselende spannende speurtocht met veel verrassingselementen. Koningsdag wordt in de avond online afgesloten met een interactieve Oranje pubquiz om op afstand toch samen te zijn en een andere avondinvulling dan gebruikelijk te ervaren. 

Oranje Werkhoven zet zich net als voorgaande jaren in om Werkhoven tijdens Koningsdag te laten stralen. Dit kan mede door de steun van donateurs! Draag je bij als wij binnenkort aan de deur komen om een bijdrage te vragen? In de week van 12 april bellen we bij je aan.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie