Cover Puur Natuurlijk Leven
Cover Puur Natuurlijk Leven Mirjam Henzen

Kookboek ‘Puur Natuurlijk Leven’ gooit hoge ogen tijdens de LekkerVega Kookboekverkiezing 2020

Algemeen Deel je nieuws

‘Puur Natuurlijk Leven’ zat in de finale om hét Vega(n) Kookboek van het Jaar te worden. Het kookboek van auteur Mirjam Henzen eindigde in de finaleronde van de LekkerVega Kookboekverkiezing 2020 op de tweede plek tijdens een spannende nek-aan-nek race met ‘NOSH’ en ‘SMAAK’. Het winnende kookboek werd dinsdagavond 9 maart bekend gemaakt tijdens de Nationale Week Zonder Vlees.

“Wat ben ik ontzettend blij en dankbaar dat er zoveel kookfanaten hun stem hebben uitgebracht op mijn kookboek ‘Puur Natuurlijk Leven’”, aldus Mirjam Henzen. Het was een hele eer om in de finale van de LekkerVega Kookboekverkiezing terecht te komen. Zeker wanneer je je boek zelf maakt én zelf uitgeeft. Dus dit was al een spreekwoordelijke kers op de Puur Natuurlijk Leven taart. Winnen was natuurlijk de kroon geweest, maar ik gun het de winnaar NOSH van harte!”.

Puur Natuurlijk leven draagt bij aan een gezonde levensstijl
Veel mensen willen graag gezonder leven en willen meer plantaardige maaltijden onderdeel van hun levensstijl maken, maar vragen zich geregeld af: wat is gezond eten? ‘Puur Natuurlijk Leven’ biedt uitkomst, want het is een heerlijk kookboek voor smulpapen die van lekker en puur eten houden en graag meer willen weten over het belang van een gezonde(re) levensstijl. Maar ook de doorgewinterde carnivoor zal z’n tanden willen zetten in recepten zoals Indiase samosa quiche, romige za’atar champignonragout of bijvoorbeeld een kurkuma kikkererwtomelet met Oosterse dressing.
Alle recepten zijn 100% plantaardig en soja-vrij en bijna alle recepten zijn ook gluten-vrij.
‘Puur Natuurlijk Leven’ bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat beknopt in op de werking van het lichaam, de rol die ontgifting kan spelen in de algehele gezondheid en welke stappen je kan zetten om je levensstijl succesvol te veranderen. Verder staat het vol lekkere recepten die als een kermis voor je smaakpapillen zijn. Je ontdekt bij de recepten ook allerlei interessante informatie over voedingstoffen, handige tips en leuke weetjes, maar ook tal van mooie persoonlijke anekdotes. De prachtige foto’s van de gerechten zijn om van te watertanden en maken het kookboek compleet. De reviews van het kookboek ‘Puur Natuurlijk Leven’ zijn ook om op te (vr)eten!

‘Puur Natuurlijk Leven’ is online te koop via www.puurnatuurlijkleven.nl en bij elke boekhandel.

Lupineburger met portobellobroodje
Raw pad thai
Bananenpudding met kokos en fruit
Mirjam Henzen met kookboek Puur Natuurlijk Leven
advertentie
advertentie