Afbeelding
Bunnik Beweegt

Deelnemers gezocht voor Zomerschool 2021

1 februari 2021 om 10:00 Onderwijs

BUNNIK De werkgroep Zomerschool Werkhoven, Odijk, Bunnik heeft besloten ook dit jaar een mooi programma te gaan maken voor alle inwoners van onze gemeente die niet op vakantie gaan. ,,Dit jaar verspreiden wij het activiteitenprogramma onder ruim zesduizend huishoudens”, laat de werkgroep weten.

Bunnik Beweegt en St. Krachtig Krommerijn zijn inmiddels begonnen met het benaderen van alle organisaties die de afgelopen jaren al hebben meegedaan met een activiteit tijdens de zomerschool.

Steeds meer burgers bieden zich aan om een leuke activiteit te organiseren tijdens de Zomerschool. Denk hierbij aan een hobby die ze graag met andere mensen willen delen, een fotopresentatie van een reis die ze gemaakt hebben of een lezing over een interessant onderwerp. Denk aan de activiteit ‘effe buurten’: ,,Gezellig een kopje koffie/thee met elkaar drinken of een gezellige middagborrel bij u thuis.” Aanmeldingen lopen altijd via de organisatie van de zomerschool.

Heeft u een leuke activiteit voor het zomerschoolprogramma of wilt u meedoen met ‘effe buurten’, mail of bel met Femke Dotman via info@zomerschoolbunnik.nl of bel naar telefoonnummer 06-52549905.

Natuurlijk houdt de organisatie van de zomerschool zich aan de coronamaatregelen: ,,We weten nu nog niet wat er in de maanden juli en augustus allemaal wel en niet mag. Tegen die tijd zullen we handelen naar wat mogelijk is.”

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie