De eerste carnavalskrant werd uitgereikt aan burgemeester van Bennekom.
De eerste carnavalskrant werd uitgereikt aan burgemeester van Bennekom. De Rijnpinters

Eerste carnavalskrant uitgereikt aan burgemeester van Bennekom

9 februari 2021 om 11:00 Cultuur

ODIJK In Odijk werd afgelopen zaterdag de 49ste carnavalskrant verspreid. De eerste krant, inclusief bingokaarten voor de Ojikse Online Bingoshow werden uitgereikt aan burgemeester Ruud van Bennekom.

De Rijnpinters gaan dit jaar online met het eerste Virtueel Carnavalsweekend in de historie. ,,Natuurlijk mag de traditionele carnavalskrant hierin niet ontbreken. De 49ste editie alweer. Een hele speciale editie waarin wij onze dank willen uitspreken aan alle sponsors die ons al jarenlang trouw zijn”, aldus de carnavalsvereniging. De krant is online in te zien via www.rijnpinters.nl/carnavalskrant-2021.

OJIKSE ONLINE BINGOSHOW Samen met de carnavalskrant heeft burgemeester van Bennekom zijn kaarten ontvangen voor de Ojikse Online Bingoshow. De Bingoshow zal zaterdagavond 13 februari van 20.00 tot 23.11 uur plaatsvinden. ,,Voor de volle kaart hebben wij 5 fantastische hoofdprijzen weten te realiseren, namelijk: 1 minuut gratis winkel in samenwerking met Jumbo de Kruijf Odijk, een jaar lang gratis brood mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Sjaak Doeleman, een weekend Texel voor 2 personen inclusief ontbijt in samenwerking met Hotel de Branding in de Koog, een Nintendo Switch en een cash bedrag.”

Tussen de bingo rondes door is er een live optreden van Michael Oomen, optredens van de dansgroepen, de prijsuitreiking voor de mooiste kleurplaten en natuurlijk de leukste muzikale carnavalskrakers.

Enthousiast geworden? Surf dan snel naar www.bingo.rijnpinters.nl om een ticket voor de Online Bingoshow te reserveren en kans te maken op fantastische prijzen, aldus de Rijnpinters.

Het is mogelijk om tot en met vrijdag 12 februari tot 21.00 uur bingokaarten te bestellen. Het Online Bingopakket zal persoonlijk bij de deelnemers thuis afgeleverd worden, met alle uitleg die nodig is om de Ojikse Online Bingoshow tot een succes te maken.

Kijk voor het volledige Virtueel Carnavalsprogramma op www.rijnpinters.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie