superleuke meivakantieweek op de sport bso in odijk

3 mei 2018 om 22:14 Sport/sport Deel je nieuws


De kinderen van de Sport BSO hebben een superleuke vakantieweek gehad dankzij de inspanning van het Sport BSO team.
Op maandag ontpopten de 8+ kids zich als ware handelaars toen zij Utrecht ingingen bij het "van appel tot Ferrarispel". Ze kwamen niet met een Ferrari terug, maar werden overal in de stad gastvrij ontvangen en er werd volop geruild met winkeliers en passanten en bij een aantal horeca gelegenheden kregen de kinderen wat te drinken aangeboden. De jongste kinderen trotseerden in vuilniszak gehuld de regen tijdens hun speurtocht.
Op dinsdag deden de kinderen hun best tijdens het Oud-Hollandse spelen circuit en konden ze meedoen met ezeltje prik, koekhappen,spijkerpoepen, spijkerbroekhangen, blik gooien en ring werpen. Door de kleuters werd er ook nog heerlijk gekliederd met klei en verf.
Op donderdag konden de kinderen uit veel activiteiten kiezen. Ze konden meedoen aan bubbelvoetbal, mee gaan vissen, broodjes bakken in het vuur en een bloempot versieren en vullen met groentezaadjes.
Op vrijdag kon je een een heerlijk ruikende kaars versieren en spelen in de speeltuin in Houten.
Tussen alle activiteiten door was er nog volop gelegenheid tot het doen van een spelletje en vrij binnen of buiten spelen.

 

 

 

 


 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie