Afbeelding
Theater Aan de Slinger

Film stars don't die in Liverpool

2 mei 2018 om 07:46 lokaal

HOUTEN Op donderdag 10 en vrijdag 11 mei draait het waargebeurde 'Film stars don't die in Liverpool'. Het verhaal gaat over de ooit zo geliefde Hollywood-actrice Gloria Grahame (Annette Bening). Op tournee door Engeland ontmoet ze de jonge acteur Peter Turner (Jamie Bell). Wat begint als een vurige affaire, ontwikkelt zich gaandeweg tot een diepe relatie. Hoewel Gloria bijna 30 jaar ouder is, blijkt Peter de enige persoon te zijn bij wie ze troost kan vinden. Hun levenslust wordt echter zwaar op de proef gesteld wanneer Gloria ernstig ziek blijkt te zijn. VPRO (4*): ''Sterke hoofdrollen van Bening en Bell, die duidelijk chemie hebben.''

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER Vrijdag 4 mei om 21.00 uur, aansluitend op de Nationale Dodenherdenking, speelt Timo Waarsenburg in het kader van Theater Na de Dam de voorstelling 'In Oorlog en Liefde'. Een bijzonder en waargebeurd oorlogsverhaal in de ik-vorm. De vertelling is een indringend ooggetuigenverslag van een Nederlandse jongen die als politiek gevangene in Auschwitz belandt. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.

START VRIENDENVOORVERKOOP SEIZOEN 2018-2019 Het nieuwe programma voor 2018-2019 is te bekijken op www.theateraandeslinger.nl en de theaterbrochure is vanaf 2 mei op te halen bij diverse locaties in Houten. Volgend seizoen zijn te gast Lenette van Dongen, Dutch Eagles, Kees Hulst, Charles Groenhuijsen, Conny Janssen Danst, Patrick Laureij, Thomas Acda, Janne Schra, Meneer Monster, LAKSHMI en nog veel meer.

De Vriendenverkoop start op dinsdag 8 mei en de vrije kaartverkoop voor iedereen op maandag 14 mei om 09.00 uur.

FILM AAN DE SLINGER Op donderdag 3 mei is 'Bankier van het verzet' te zien. Het waargebeurde verhaal van Nederlands' grootste verzetsheld, Walraven van Hal (Barry Atsma).

Op dinsdag 8 mei draait 'Jusqu'à la Garde'. Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen, om hem te kunnen beschermen tegen haar gewelddadige ex. Wanneer de rechter echter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, is Julien vastbesloten om er alles aan te doen om het ergst denkbare te voorkomen.

Alle films draaien om 20.00 uur. Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de film: 'Film stars don't die in Liverpool' op vrijdag 11 mei om 20.00 uur in Aan de Slinger.

Wilt u graag naar deze film, mail dan voor maandag 7 mei 11 uur onder vermelding van ‘Liverpool’ naar groentje@bdu.nl

Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie