De dames in actie tijdens Koningsdag, v.l.n.r. Merel, Isa en Kiki.
De dames in actie tijdens Koningsdag, v.l.n.r. Merel, Isa en Kiki. Jose Janssen

Omzet Koningsdag komt ten goede aan Stiching KiKa

28 april 2018 om 16:40 lokaal Deel je nieuws

Een paar weken voor Koningsdag zijn Merel van Weenen, Isa Toes en Kiki Peek gaan nadenken wat ze met Koningsdag wilden gaan verkopen en welk goed doel ze graag zouden willen steunen.  

Ze gingen druk in de weer met het zoeken naar oude spulletjes, het maken van lipscrub en bedenken van spelletjes om wat geld te verdienen. Ook schakelden ze de hulp in van oma's voor het haken van eierhoedjes/oranje kroontjes en het lenen van thermoskannen voor het serveren van koffie voor bij de zelfgemaakte wafels.

 Stichting KiKa werd benaderd voor het lenen van een vlag om het goede doel goed in beeld te brengen. De spulletjes werden aan de man gebracht, de 'ouderwetse' filterkoffie vond gretig aftrek en er volgden zelfs vrijwillige donaties. De dames zijn zelfs 's avonds tijdens het dorpsfeest nog met de collectebus rondgegaan om nog wat geld bij elkaar te sprokkelen.

Uiteindelijk is er een bedrag van EU349,63 overgemaakt aan Stichting KiKa, een mooi resultaat! Namens Merel, Isa en Kiki dank aan alle mensen die een bijdrage hebben geleverd. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie