Afbeelding
Jan Alofs, Reisbureau-Bunnik.nl
de specialist

Reisbureau-Bunnik.nl: De Feestdagen krijgen de kleur Rood!

23 december 2020 om 15:11 Advertorial_1

BUNNIK De komende dagen beleven wij allemaal de ‘Feestdagen Nieuwe Stijl’. Dat klinkt interessant, maar het is natuurlijk droevig dat wij deze dagen niet met onze familie en vrienden kunnen vieren zoals wij dat gewend zijn, want de Feestdagen kleuren Rood!

Juist op deze dagen wordt er ook volop gesproken over de nieuwe reizen die men graag in het nieuwe jaar wil ondernemen. Als familie, maar ook individuele trips worden het onder genot van een hapje en drankje besproken.

MOOISTE REIZEN Normaal maken de reisbureaus en reisorganisaties zich dan op voor de enorme vraag naar de mooiste reizen in het nieuwe jaar, maar dat is nu geheel anders.

Veel mensen zijn onzeker over de toekomst en zeer afwachtend om hun vakantie te boeken.
Maar er zijn ook steeds meer mensen die vooruit willen kijken en, met het coronavaccin op komst, nu wel willen boeken voor een welverdiende vakantie vanaf half maart.

GERUSTSTELLING Mede door de pandemie hebben veel mensen dit jaar negatieve ervaringen met de vakantie die ze zelf geboekt hebben bij online aanbieders die geen garanties / geld willen teruggeven aan hun klanten. ,,Wij hebben de verhalen uitvoering kunnen lezen in de krant, maar ook bij tv-programma’s kwamen deze gedupeerde mensen aan het woord”, vertelt Jan Alofs van Reisbureau-Bunnik.nl.

,,Wat een geruststelling wanneer je de vakantie geboekt hebt bij een gerenommeerd bureau dat is aangesloten bij een ANVR of VvKR en een Garantiefonds zoals GGTO of SGR. Bij deze aangesloten bedrijven werden klanten gerepatrieerd en geld of vouchers teruggegeven.

Mijn advies als professional met ruim 35 jaar ervaring: ga altijd voor zeker en kijk goed uit bij wie je de welverdiende vakantie gaat boeken.

Fijne feestdagen en een Gelukkig en Gezond 2021.

Reisbureau-Bunnik.nl staat ook in 2021 voor u klaar!”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie