Constantia genomineerd
Constantia genomineerd NOC*NSF

Muziekvereniging Constantia genomineerd voor verkiezing Vereniging van het Jaar.

23 april 2018 om 19:52 lokaal Deel je nieuws

Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept Constantia nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl/muziekvereniging-constantia-werkhoven Op deze website lees je het unieke verenigingsverhaal van Constantia, waarmee ze zich genomineerd hebben. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

Waarom Constantia genomineerd is: "Constantia is uniek omdat zij in hun jubileumjaar actief samenwerking hebben gezocht met zowel lokale als externe partijen om bijzonder activiteiten op te zetten in het kader van haar110 jarig bestaan. Zo hebben zij in samenwerking met het Koninklijk Conservatorium Den Haag een stageproject opgezet voor 3 studenten. Zij ondersteunen de vereniging met hun geluidstechniek tijdens een tweetal theaterconcerten in een akoestiek arme sporthal. De lokale toneelclub is daarbij betrokken om historische scenes tot leven te wekken. De basisscholen zijn betrokken in het jubileumjaar om kinderen te laten ervaren hoe leuk zelf muziek maken is".

Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!  

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie