STORMLOOP OP KAARTJES VROLIJKE FAMILIEMUSICAL SHREK  

21 april 2018 om 11:09 lokaal Deel je nieuws

De musical ‘Shrek’ van de Wageningse musicalvereniging Sempre Sereno is nu al een hit. Anderhalve maand na de start van de kaartverkoop staat de teller al op meer dan 1.750 verkochte kaarten. En dat aantal blijft elke dag oplopen.

Nooit eerder in het 61-jarige bestaan van de musicalvereniging was er in de eerste maand zoveel belangstelling voor een productie. Jan-Willem Hendriksen, voorzitter van de PR-commissie, kan het zelf nog nauwelijks geloven: “Marleen van der Loo, onze regisseur, had het gevoel dat de tijd rijp was voor een echte familiemusical. Dat ze gelijk had, blijkt uit de stormloop op kaarten. We zijn er zelf beduusd van! De voorstellingen zijn pas eind mei, normaal zitten we vlak voor de voorstellingen in mei pas op de 1.500 kaarten, waar we inmiddels al dik overheen zijn!”  

Shrek the Musical

Shrek the Musical vertelt het verhaal van de groene oger Shrek die, gedwongen door een invasie van sprookjesfiguren, op zoek moet naar de beeldschone prinses Fiona. Hij wordt op reis gestuurd door de gemene Heer Farquaad en bijgestaan door zijn kletsgrage metgezel Ezel. Maar zoals in elk goed sprookje is niet alles wat het lijkt.

Matinee met ‘meet en greet’

Omdat ‘Shrek the Musical’ zeer geschikt is voor kinderen, speelt Sempre Sereno dit jaar ook een matineevoorstelling. “Deze is op zaterdagmiddag 26 mei om 14.00 uur. Zo willen we gezinnen met jonge kinderen de mogelijkheid geven ook te komen kijken”, legt Jan-Willem uit. “Aansluitend is er een ‘meet en greet’ waar kinderen met alle sprookjesfiguren uit de musical op de foto mogen. Uiteraard mogen de kinderen ook zelf verkleed naar deze middag komen.”  

De musical is te zien op 23, 24, 25 en 26 mei in Theater Junushoff in Wageningen. Kaarten voor Shrek the Musical kosten 20 euro voor volwassenen, 15 euro voor scholieren en studenten en 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Reserveren kan via www.sempresereno.nl of via 0317-420460.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie