Een van de jongerenwerkers:Emma Burgman
Een van de jongerenwerkers:Emma Burgman De Schoudermantel

Jongerenwerk De Schoudermantel blijft doorgaan

17 december 2020 om 19:32 Activiteiten

ODIJK Nederland is vanaf dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari in lockdown. Jongerenwerk De Schoudermantel zal, weliswaar beperkt, doorgaan met activiteiten in de kerstvakantie, uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen.


Als eerste is De Schoudermantel (Singelpark 5, Odijk ) op alle woensdagmiddagen open. De activiteiten zullen zoveel mogelijk buiten plaatsvinden. Jongeren (10 – 12 jaar) mogen beperkt naar binnen om even naar de wc te gaan of om iets te eten en te drinken te halen.
Op 30 december houdt jongerenwerker Hassan Touh, samen met stagiaires een voetbalactiviteit in de Kooi.
Op 18, 21 en 23 december organiseert De Schoudermantel in samenwerking met de voedselbank een kerstpakketteninzamelingsactie. Iedereen die zijn/haar kerstpakket wil doneren aan de voedselbank kan deze tussen 19.00 – 21.00 uur op de betreffende dagen langsbrengen bij De Schoudermantel. De koffie/thee en warme chocolademelk staan klaar.

Daarnaast zullen de jongerenwerkers verder gedurende de lockdown ook op straat, maar ook in de Schoudermantel aanwezig zijn om met jongeren in gesprek te gaan. Je kan ze ook via social media of whatsapp bereiken. Blijf de site, instagram en facebooksite volgen voor de laatste ontwikkelingen.

Wie contact met onze jongerenwerkers kan terecht bij Emma Burgman: eburgman@schoudermantel.nl, tel/app: 06 – 455 96 391 of Hassan Touh: htouh@schoudermantel.nl, tel/app: 06 – 55 362 113.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie