Slagerij Lotgering is uit geroepen tot traiteur van midden Nederland

17 januari 2018 om 00:00 Zakelijk

Tijdens de jaarbijeenkomst van Het Worstmakersgilde op 15 januari jl. is Slagerij Lotgering in Bunnik uitgeroepen tot 'Beste Traiteur van midden Nederland 2018'. Vele collega's en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft slager Lotgering de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt hij dat men in de traiteurkeuken uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de traiteurkeuken ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.

Strenge keuring

Bij de aangesloten slagerijen met eigen traiteurkeuken vinden elk jaar regelmatig, maar onaangekondigd, keuringen plaats van o.a. salades en maaltijden.

Hierbij wordt er gelet op de smaak, geur, versheid en ambachtelijke kwaliteit van de huisgemaakte producten. Daarnaast wordt er steekproefsgewijs een aantal producten beoordeeld op microbiologische voedselkwaliteit.

Per gekeurd product wordt een aantal punten toebedeeld. Slagerij Lotgering heeft de meeste punten behaald in de regio midden Nederland

Uitstekende producten

Het maken van de lekkerste salades en maaltijden staat bij Slagerij Lotgering hoog in het vaandel. Voor Henk Lotgering en zijn team is deze prijs dan ook erg belangrijk. "Wij doen elke dag ons best om onze klanten te voorzien van de beste producten die wij maken in onze traiteurkeuken. Deze prijs is een bekroning op ons werk. Natuurlijk is iedereen uitgenodigd om onze heerlijke producten zelf te komen proeven!"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie