Hardloopclinic Om Odijk onder leiding van Rob Druppers

28 december 2017 om 00:00 Sport

Ter voorbereiding op Om Odijk wordt ook dit jaar weer een hardloopclinic onder leiding van Rob Druppers georganiseerd. Voormalig Europees kampioen 800 meter Rob Druppers komt op zondagochtend 28 januari 2018 naar Odijk.

De clinic van Rob Druppers is geschikt voor lopers van alle niveaus. Met Rob zin tips en adviezen zal je Om Odijk een stuk makkelijker lopen!

Deze clinic is gratis toegankelijk voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de hardloopwedstrijd Om Odijk. Je kunt je nu met korting voorinschrijven via www.omodijk.nl/inschrijven.

Rob Druppers

Rob Druppers werd Europees kampioen 800 meter in 1987, liep het wereldrecord op de 1000 meter en is Sportman van het Jaar 1983. Na zijn actieve carrière als middellange afstandsloper is Rob altijd met sport bezig gebleven. 16 jaar lang is hij als conditietrainer aan FC Utrecht verbonden geweest en van vele andere topsporters is Rob ook conditietrainer geweest. Tegenwoordig runt hij de hardloopspeciaalzaak Rob Druppers Running Academy in Utrecht Leidsche Rijn en traint hij talenten op de middellange afstand.

Om Odijk: zaterdag 10 maart

De derde editie van het hardloopevenement Om Odijk wordt gehouden op zaterdag 10 maart. Voor kinderen zijn er de 1 en 2 km en voor volwassenen de 5 en 10 km loop. Tevens is er de duoloop over 1 km en kunnen teams zich aanmelden voor de 5 km.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie