Senioren vieren samen Kerst

15 december 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Het was 11 december jl. nog even de vraag of de jaarlijkse kerstviering wel door kon gaan. Door de aanhoudende sneeuwval gold er een weerscode rood: als je niet de deur uit hoeft, blijf dan thuis. En jammer genoeg was het voor een aantal mensen inderdaad onmogelijk om te komen, oa voor veel mensen uit Werkhoven.

Diegenen die kans hadden gezien wel te komen, hebben genoten van een sfeervolle en gezellige viering in de prachtig versierde zaal van studio A12 van Brothers Horeca Groep.

De gasten luisterden naar het Stichts Mannenkoor met als soliste Roos van der Sanden, naar kersttoespraken door loco burgemeester Eijberse en ds. Visser en naar een vermakelijk kerstverhaal dat voorgedragen werd door dhr Lap.

In de pauzes werden hapjes en drankjes rondgedeeld door de vele vrijwilligers en was er een gezellige drukte. Activiteiten als deze zijn heel belangrijk voor de senioren.

Het kerstfeest werd afgesloten met een gezamenlijke broodmaaltijd.

Dit alles werd mogelijk gemaakt door de medewerking van Seniorenactiviteiten Bunnik, stichting Welzijn Odijk, de Zonnebloem Odijk en Werkhoven en medewerkers van ASR-vastgoed. Dank gaat uit naar de fa. Kassing, Martien van Dijk, ASR-vastgoed, Gerard van Hazendonk, particuliere chauffeursen natuurlijk de gebroeders Rob en Marco Peek. Zonder hen zou het niet mogelijk zijn om de senioren van de gemeente Bunnik zo'n fantastische middag te bezorgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie