Lancering CurvesWear.com

6 december 2017 om 00:00 Nieuws

'Waarom is er alleen zwarte of huidkleurige shapewear waarin je een duiker, leverworst of Bobbie Eden lijkt?' (Enquête CurvesWear.com)

Zaterdag 9 december wordt de nieuwe webshop CurvesWear.com gelanceerd. U bent van harte welkom. Uit voorafgaand onderzoek bleek dat vrouwen corrigerende lingerie vooral dragen zodat hun kleding mooi zit. Maar, met shapewear voelen ze zich al te vaak een leverworst. Met haar mooie vrouwelijke selectie brengt CurvesWear.com daar verandering in.

Marktonderzoek

Tijdens hun marktonderzoek ondervonden initiatiefnemers Alonda van Toor en Inge Wijngaarden dat corrigerende ondermode consequent in het verdomhoekje in de lingeriezaak en zelfs op de beurs hangt. Alonda: 'Zelfs fabrikanten lijken zich te schamen voor shapewear.'

Shapewear mag sexyer

Ook de ruim 50 ondervraagde vrouwen vonden dat shapewear sexyer mag. Zij vroegen zich af: 'Waarom alleen zwart of huidkleurig waardoor je eruitziet als een duiker of leverworst?' Ook ervoeren ze dat jurkjes voor onder je borst je borsten bij elkaar en omhoogduwen waardoor je lijkt op Bobbie Eden. En jurkjes over de borst, de boel platdrukken.

Omarm je rondingen

Alonda en Inge vinden dat shapewear geen shamewear moet zijn, maar shinewear. Naast het benadrukken van je mooie kanten moet shapewear mooi, elegant, comfortabel maar ook sexy zijn. Ze startten CurvesWear.com met de juiste shapewear, waarin je voor de dag kan komen. Shapewear die je rondingen omarmt en waarmee je jurkje, rokje, nieuwe of oude outfit nog beter uitkomt.

Tijdens de feestelijke webshop opening 9 december op Chromiumweg laten modellen zien hoe zij er zonder en met shapewear uitzien. Het programma duurt van 14.00-17.00 op de Chromiumweg 47 te Amersfoort.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie