Opvanglocaties Hummelhonk in gemeente Bunnik

30 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Kinderdagverblijf Hummelhonk in het MFA de Kersentuin is alweer een maand geopend. Tijdens de open dag 22 november kwamen er verschillende geïnteresseerde ouders kijken naar ons nieuwe kinderdagverblijf in Bunnik. De medewerkers van het kinderdagverblijf vertelden enthousiast over de pedagogische uitgangspunten van Emmi Pikler waarmee ze werken. De kerngedachte van deze methode is dat kinderen de gelegenheid krijgen in eigen tempo de wereld te verkennen en te ervaren door natuurlijke materialen (bijv. geen kunststof speelgoed) te gebruiken.

Toen kinderdagverblijf Hummelhonk van start ging, werd duidelijk dat er in de gemeente Bunnik/Odijk een gastouder genaamd Anita's Hummelhonk ook kinderen opvangt. Alle twee de naam Hummelhonk hanteren moest natuurlijk leiden tot iets leuks! De gastouder en manager van het kinderdagverblijf hebben dan ook afgesproken daar waar mogelijk eventueel samen te werken.

Voor meer informatie over de gastouder gaat u naar www.anitashummelhonk.nl voor meer informatie over ons kinderdagverblijf verwijzen we u door naar www.kmnkindenco.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie