Verlies voor machteloos Celeritas

27 november 2017 om 00:00 Sport

De handbalwedstrijd Celeritas - Delta Sport (Zierikzee) is voor de mannen van Celeritas op een groot fiasco afgelopen, op alle fronten schoot Celeritas in die wedstrijd tekort. Nu was de tegenstander wel een van de twee ploegen die aan de leiding gaan in de hoofdklasse C, Celeritas was echter geen schim meer van de ploeg die ze waren aan het begin van de competitie.Aanvallend werd er zeer slordig geschoten, van de eerste vijf schotpogingen gingen er drie hoog over, in de aanval werd er ook nogal eens bal verlies geleden. Dit bood de tegenstander de kans voor de snelle tegenaanval.

Het eerste kwartier waren de Zeeuwen ook niet erg scherp waardoor Celeritas in die periode de schade beperkt kon houden tot 4-5.

Daarna was het Delta Sport dat de voorsprong wist uit te bouwen tot 7-13 bij de rust. In de tweede helft kon Celeritas het tij niet keren mede door balverlies van Celeritas zijde kon Delta Sport verder profiteren. Halverwege de tweede helft was de stand al opgelopen tot 9-20, in dat kwartier kwam Celeritas maar tot twee doelpunten. Het scorend vermogen ontbrak volledig, in het laatste deel van de wedstrijd kwam hier weinig verandering in. Celeritas zag dat ze een verloren wedstrijd speelde de gasten wisten zich verzekerd van de punten, de wedstrijd strijd werd plichtmatig uitgespeeld, bij het eindsignaal gaf het scorebord de 13-28 eindstand aan.

Zondag is er kans op herstel, dan gaat Celeritas naar Naaldwijk en ontmoet daar de reserves van Oliveo die in de onderste regionen verkeren.