Vader en zoon starten nieuwe serviceorganisatie voor 55-plussers

21 november 2017 om 00:00 Zakelijk

Guus en Martijn Peeters zijn onlangs gestart met Q-Comfort, een serviceorganisatie die 55-plussers begeleidt bij het realiseren van een comfortabele en veilige woonomgeving. Juist in een tijd waarin dienstverlening steeds meer online gaat, kiezen zij voor een persoonlijke aanpak.

Comfortabel wonen & leven

'Het is geen nieuws dat we graag langer in onze eigen woning blijven', zegt Guus, zelf inmiddels 64 jaar. 'Maar dan wel graag op een comfortabele manier, waarbij zaken geregeld worden. Continu komen innovaties op de markt die het leven aangenamer maken, maar niet iedereen is hiermee bekend of men mist de begeleiding.' Een Personal Assistent van Q-Comfort regelt de meest uiteenlopende zaken en maakt het leven makkelijker en vooral comfortabeler. Daarbij kan het gaan om terugkomende zaken zoals woning- en tuinonderhoud of beveiliging, maar ook om aanpassingen aan de woning of een comfortabele vrijetijdsbesteding.

Achtergrond

Guus beschikt over meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van installatie- en (duurzame) energietechniek alsmede bouwtechniek. Martijn heeft 15 jaar werkervaring opgedaan bij dienstverlenende bedrijven in diverse sectoren waaronder financiële dienstverlening en automotive. 'Door onze krachten te bundelen kunnen wij vakmanschap, ervaring en continuïteit bieden', aldus Martijn (34).

Collectiviteit

Het collectief organiseren en begeleiden van diensten levert, naast het gemak, diverse voordelen op. Door een zorgvuldige screening van leveranciers en het aangaan van duurzame relaties met cliënten en partners zorgt Q-Comfort voor de beste kwaliteit tegen een concurrerend tarief.

Onderscheidend vermogen

Q-comfort onderscheidt zich van andere dienstverleners in de aard van de dienstverlening. Bestaande dienstverleners richten zich veelal op zorggerelateerde diensten. Q-Comfort richt zich juist op alle zaken daaromheen met een persoonlijke aanpak in een wereld die steeds meer digitaal wordt.

Meer informatie is te vinden op www.q-comfort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie