Korfbalvereniging Midlandia zet vrijwilligers in het zonnetje

20 november 2017 om 00:00 Sport

Een vereniging draait op vrijwilligers en zo dus ook Midlandia. Binnen Midlandia zijn zeer veel vrijwilligers actief. Sommigen een paar uur per jaar, anderen wekelijks meer dan 10 uur. Sommigen doen zichtbaar werk en anderen werken meer achter de schermen.

Op de algemene ledenvergadering ontving Franka Eliens-Schalkwijk voor al de tijd die zij al jaren in Midlandia steekt de Vrijwilliger van het jaar wisselbeker. Deze nieuwe prijs zal jaarlijks uitgereikt worden aan een vrijwilliger die zich inzet voor de vereniging. De 1e keer heeft het bestuur de vrijwilliger van het jaar gekozen. Het volgend jaar mag de vrijwilliger van het jaar zelf de nieuwe vrijwilliger van het jaar kiezen.

Met het instellen van deze prijs hoopt korfbalvereniging Midlandia meer aandacht te geven aan het onmisbare werk dat vrijwilligers binnen de vereniging uitvoeren. Om alle teams wedstrijden te kunnen laten spelen en te laten trainen zijn veel vrijwilligers nodig. Daarnaast staat Midlandia bekend om het organiseren van vele andere activiteiten (feesten, kampen, e.d.). Iets wat onmogelijk zou zijn zonder de inzet van vele mensen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie