Frans Duijts en Samantha Steenwijk bij Brothers zingt Hazes!

10 november 2017 om 00:00 Nieuws

Bunnik - Zing op 18 november tijdens Brothers zingt Hazes mee met de hits van de allergrootste volkszanger die ons land gekend heeft: André Hazes. Onder andere Frans Duijts en Samantha Steenwijk van The Voice of Holland vertolken op deze feestelijke avond samen de mooiste en meest swingende Hazes liedjes!

Bijzondere gastartiesten

The voice sensatie Samantha Steenwijk verpletterde de jury met haar versie van André Hazes 'Ik Leef Mijn Eigen Leven' en haalde in 2015 al eens de finale van het televisieprogramma 'Bloed, Zweet En Tranen'. Frans Duijts, begonnen als imitator van Andre Hazes, heeft inmiddels een solide reputatie en is vastberaden om samen met Samantha Steenwijk zijn grootheid te vertolken!

Nightlife in Studio A12

Brothers organiseert vanaf dit jaar weer volop uitgaansavonden voor zowel jong als oud publiek. ''Dankzij onze unieke locatie en 20 jaar aan ervaring in het organiseren van events kunnen wij de avonden voorzien van de juiste sfeer en kwaliteit. De vorige editie van Brothers zingt Hazes was volledig uitverkocht, zowel jong als oud publiek geniet van deze avonden en daar doen wij het uiteindelijk allemaal voor'', aldus eventmanager Guy Smeets.

Kaartverkoop

Wil jij aanwezig zijn tijdens deze gezellige avond op 18 november? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Brothers zingt Hazes, bestel ze eenvoudig online en zing mee met de bekendste Hollandse Klassiekers!

Brothers, Bunnik- www.brothers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie