Aanvragen inzamelschema

5 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) biedt inwoners van de gemeenten Baarn, Bunnik, Nieuwegein, Soest, IJsselstein en Zeist die geen beschikking hebben over internet de mogelijkheid om alvast een printversie van het online inzamelschema 2018 aan te vragen. RMN roept inwoners op dit vóór 29 november te doen. Het inzamelschema wordt dan eind december toegestuurd. Wie wel beschikking heeft over internet hoeft niets te doen. Het inzamelschema 2018 is namelijk vanaf 1 december online te bekijken via www.rmn.nl na het invoeren van postcode en huisnummer.

AANVRAGEN PRINTVERSIE Inwoners kunnen een printversie van het inzamelschema 2018 aanvragen met behulp van de bon in de Baarnsche Courant, Soester Courant, Zeister Nieuwsbode, Molenkruier en Zenderstreeknieuws van 15 november of telefonisch bij de afdeling Publiekscontacten van RMN. Zij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 0900-6039222. Wie wel internet heeft maar geen printer kan het inzamelschema 2018 ook online aanvragen via het formulier 'Inzamelschema aanvragen' op www.rmn.nl of een e-mail sturen aan info@rmn.nl met daarin hun volledige adres en woonplaats gegevens.

RMN APP Als inwoners een smartphone hebben, kunnen ze de RMN app hierop installeren. In de app is te zien wanneer de eerstvolgende inzameldagen zijn voor restafval, papier, groente-, fruit- en tuinafval (GFT) en plastic, metalen (blik) en drankenkartons (PMD). Wie dat wil kan zich aanmelden voor een herinneringsbericht op een zelf gekozen moment. Het bericht verschijnt zodra de minicontainer(s) aan de weg gezet moet worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie