IVN-wandeling De Bunsingroute

3 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ZEIST Het IVN, Instituut voor natuureducatie & duurzaamheid, organiseert op zondag 12 november 2017 een wandeling door het mooie buitengebied tussen Zeist en Bunnik. Dit buitengebied heeft een grote diversiteit aan cultuur en natuur. De route voert door een oud agrarisch gebied, prachtig aangelegde parkbossen en historische landgoederen. U wandelt over smalle paden en weelderige buitenplaatsen. Trek voor deze wandeling wel stevige schoenen aan.

Voor deze IVN-wandeling verzamelen we om 13.00 uur op de parkeerplaats bij Jack's Grillhouse (Parkhout 2, 3432 NE Nieuwegein). U kunt ook rechtstreeks naar het beginpunt van de wandeling gaan. Daar begint de wandeling om 13.30 uur. Verzamelpunt aldaar: Parkeerplaats van Slot Zeist aan de Zinzendorflaan in Zeist. Deelname aan de wandeling is gratis; een kleine vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten is natuurlijk welkom. Het is niet nodig om zich van tevoren aan te melden. Informatie is te verkrijgen bij de IVN-gids Alie Feijen, tel. 030 - 6033344.

IVN is een unieke organisatie die mensen betrekt bij natuur, milieu en landschap. Voor IVN gaat het om kennis, passie en doen.  Oftewel hoofd, hart en handen. Met natuur- en milieueducatie (NME) willen we het belang van een duurzame, groene leefomgeving behartigen. Nu en in de toekomst. Dit doen we met educatie die raakt; die de onlosmakelijke relatie tussen mens en natuur benadrukt. De vrijwilligersorganisatie bestaat uit ruim 170 lokale IVN-afdelingen met zo'n 19.000 leden. De afdeling Nieuwegein-IJsselstein en omstreken is actief in de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein en Houten, en organiseert excursies, cursussen en jeugdactiviteiten waaraan iedereen kan deelnemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie