'Troonswisseling' bij de Rijnpinters!

3 november 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Op zaterdag 11 november zal Prins Flap Fier de carnavaleske "macht" van Ojik overdragen aan de nieuwe hoogheid van de Rijnpinters. Na een jaar waarin Prins Flap Fier het 45ste seizoen van de Rijnpinters voor ging, komt er nu echt een einde aan zijn Prinsschap.

Hoe Prins Flap Fier de Leutbunker zal gaan verlaten is nog een grote verassing. Zijn opvolging is het best bewaarde geheim binnen de gemeente Bunnik. Niet alleen is Ojik nieuwsgierig naar de Prins, maar ook naar zijn President (of twee) en hoe zal de raad van Elluf er dit jaar uit zien? Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe Prins van Ojik? Kom dan samen met de Rijnpinters het Prinsenbal vieren in de Leutbunker te Odijk.

VERNIEUWD PRINSENBAL Dit jaar zal het Prinsenbal voor het eerst in de historie worden voorgegaan door het Jeugdprinsenbal. De nieuwe Jeugdprins en Jeugdraad zal om 19:30 uur worden onthuld. Zorg dat je dit niet mist! Op deze avond dansen ook onze Mini's en Maxi's voor het eerst hun nieuwe dans. Entree zal tot 20:30 uur gratis zijn. Het grote Prinsenbal zal om 21:00 uur losbarsten. Om 23:11 uur (11 over 11) zal de nieuwe Prins worden gepresenteerd. Je kunt dit live meemaken in het Dorpshuis van Odijk (Rijneiland 7). Entreeprijs vanaf 20:30 uur: 5 euro. Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang.

Wil je meer over de Rijnpinters te weten komen? Kijk dan op www.rijnpinters.nl Volg ons ook op Facebook (C.V. de Rijnpinters) en Twitter (@CVdeRijnpinters).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie