"Hier ben ik": jeugd-/jongeren-/praisedienst met uitBUNdig

20 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

"Hier ben ik" roep je, als iemand vraagt waar je bent. Tenminste, als je gevonden wilt worden. Soms willen we dat niet, omdat we ons schamen over iets dat we gedaan hebben. In het begin van de Bijbel roept God Adam: "Mens, waar ben je?" Want Adam heeft zich verstopt, omdat hij niet naar God luisterde en een grote fout heeft gemaakt. Maar God ziet hem toch staan.

Zo blijft God ook ons roepen. Hij wil ons vinden, ons laten zien wat er mis ging en hoe het anders kan. Niet om ons te straffen, maar om ons te helpen te leven in zijn vrijheid.

God ziet jou! God ziet u! God ziet mij! God ziet ons! Sterker nog: God ziet iets in ons. En Hij wil belemmeringen weg nemen om ons tot bloei te laten komen en voluit als mens te leven. Laat je door Hem vinden. Dat verandert je leven. En dan kun je zeggen "Hier ben ik" en op weg gaan om Gods licht te verspreiden.

De dienst met ds. Coen Constandse en praisegroep "uitBUNdig" is vooral gericht op tieners en jongeren, maar iedereen van jong tot oud is van harte welkom. Aanvang 29 oktober om 10 uur in de Oude Dorpskerk te Bunnik, Kerkpad 2. Oppas in de Witte Huisjes achter de kerk. Tijdens de dienst is er kindernevendienst voor kinderen van de basisschool. Na de dienst kunnen we elkaar ontmoeten bij koffie, thee en limonade.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie