3-2-1 HOPPA

18 oktober 2017 om 00:00 Sport

ROMMELIG BEGIN Bij aanvang van de wedstrijd waren beide teams nog wat nerveus, wat resulteerde in rommelig spel. Men wist elkaar nog niet zo goed te vinden in de aanvalsopbouw, waardoor er vaak voor de snelle bal over het net gekozen werd. Coach Arnold van VC Kromme Rijn maande zijn speelsters tot rust en gaf ze de opdracht om in drieën te spelen.  Dat had succes en het team ging beter spelen. Met 25-16 werd de eerste set binnen gehaald.

INSPIRENDE WOORDEN De tweede set liet een heel ander spelbeeld zien: er werd door beide teams goed samen gespeeld waardoor er lange rally's ontstonden. Kromme Rijn liep uit van 6-6 naar 10-6. Utrecht kwam echter sterk terug en via 11-11 werd het 13-17. Coach Arnold vluchtte in een time-out. Wat hij precies gezegd heeft is onbekend gebleven, maar het moeten hele inspirerende woorden geweest zijn. De 13-17 achterstand werd snel omgebogen in een 22-17 voorsprong. De tweede en derde set waren voor Kromme Rijn, het werd heel spannend.

Lees het verdere verloop van de wedstrijd woensdag in Bunniks Nieuws.