Schalkwijk, "de Nacht Voor de Nacht: Net even iets anders" 27 oktober 2017

9 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Ook dit jaar combineren Astrid(Boerderij de Zalm),Frans(HSB),Adriaan(Natuurlijk verbinden) en Marloes(Marluz.nl), de Nacht van de Nacht met de Wintertijdchallenge. Weet jij welke spieren je allemaal tijdens een wandeling gebruikt? Dit is voor jou wellicht vanzelfsprekend, maar voor meer dan 20 000 kinderen in Nederland niet. Spieren voor Spieren besteedt hier jaarlijks aandacht aan via de Wintertijdchallenge.

Beseft je hoeveel licht er wel niet brandt gedurende een 'normale' nacht? De Nacht van de Nacht is speciaal in het leven geroepen om je hiervan bewust te laten worden. Op 27 oktober opent Boerderij de Zalm haar deuren voor de enthousiaste wandelaars, die eens aandacht willen besteden aan de lichtvervuiling en hun en andermans spieren.

Ontvangst:

Dit jaar gaan we ook weer op pad! We komen rond 20:00 samen bij Boerderij de Zalm. Het warme ontvangst op deze plek, de voorbereidende massages o.a. van Djessie van Wanica.nl en de ontvangst met lekkernijen, zorgen er voor dat je gereed zult zijn om de 'challenge' van de wandeling aan te gaan.

Terugkomst:

Bij terugkomst zullen we getrakteerd worden op iets heerlijk warms, waarbij de ervaring leert dat gastvrouw Astrid precies weet wat de wandelaars nodig hebben. We verheugen ons op de lekker samen met jullie buiten genieten van de haardvuren en de open sterrenlucht.

Praktisch:

Verzamelen 27 oktober om 20:00, wandeling van 20:30 tot ca. 21:30

Adres: Pothuizerweg 19, 3998 NB Schalkwijk, NL

Kinderen zijn welkom

Graag zelf lichtgevende hesjes meenemen!

Bijdrage €15,= (volwassenen), €7,50 (kinderen tot 16 jaar)

De opbrengst (excl.kosten) gaat naar Spieren voor Spieren

Aanmelden of voor meer info : nachtwandelingschalkwijk@gmail.com

Doe je ook mee aan deze nachtelijke belevenis, waarbij je zowel fysiek aan de slag gaat als dat de innerlijke mens verzorgd wordt. En je draagt bij aan het goede doel: Spieren voor Spieren.

Voel je van harte welkom! Of zoals wij het bij Boerderij de Zalm zeggen, Welkom & Geniet!

De opbrengst komt ten goede aan Spieren voor Spieren!

Partners:

Deze wandeling wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Boerderij de Zalm (Astrid van Bennekom),HSB (Frans van den Tempel), Natuurlijk Verbinden (Adriaan Kodde) en MarLuz (Marloes van den Oorspronk). En met speciale dank aan Djessie van Wanica Massage.

https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/wandelen-op-27-oktober-2017-de-nacht-voor-de-nacht-net-even-iets-anders

Aanmelden: nachtwandelingschalkwijk@gmail.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie