Feestelijke middag voor senioren met Ronnie Tober

4 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Op zaterdag 21 oktober organiseert Rotaryclub Bunnik weer een feestelijke middag voor senioren. Deze middag wordt gehouden, met belangeloze medewerking van Brothers Horeca Group, ondersteund door onze lokale Albert Heijn, in StudioA12, Schoudermantel 52.

De jaarlijkse middag wordt deze keer opgeluisterd door een heel bijzondere artiest. Zanger Ronnie Tober treedt op met zijn prachtig repertoire. Ronnie is natuurlijk geen onbekende onder ons. Deze zanger van de lichte muziek is al ruim vijftig jaar actief. Zijn loopbaan ving aan in de VS waar hij onder meer optrad in musicals en voor de presidenten Kennedy en Nixon. In 1963 keerde hij terug naar Nederland en ging meewerken aan de Snip en Snap Revue van René Sleeswijk. Hij nam met groot succes deel aan diverse songfestivals. In 2012 nam hij een tv-special op voor omroep MAX ter gelegenheid van zijn 50-jarig artiestenjubileum. Hij zong daarin duetten met onder andere Anneke Grönloh. Na de aankondiging van het aftreden van koningin Beatrix, bracht Ronnie samen met René Riva de single 'Dank U Majesteit' uit, als eerbetoon aan de koningin. Kortom een zanger met een geweldig repertoire.

De middag is bedoeld voor senioren (65+) van onder andere bewoners van Zorgcentrum Bunninchem in Bunnik en bewoners van de aanleunwoningen; deelnemers aan 'Seniorenactiviteiten' en overige senioren in de gemeente Bunnik. De toegangskaarten zijn gratis, maar moeten wel besteld worden. Zonder kaartje kunt u niet aan de middag deelnemen. Als u afhankelijk bent van begeleiding moet u een extra kaartje voor de begeleider bestellen. Deelnemers van 'Seniorenactiviteiten' kunnen zich bij de activiteitenbegeleiders aanmelden. Deze kaartjes worden ook door de activiteitenbegeleiders uitgereikt. Overige senioren kunnen zich vanaf vrijdag 13 oktober tot en met woensdag 18 oktober opgeven bij Joep Receveur, tel. 030-6564318. Dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur.

Deelnemers komen op eigen gelegenheid naar StudioA12. Voor diegene waarvoor het moeilijk is zich naar StudioA12 te verplaatsen, kan op verzoek vervoer worden geregeld. Wacht niet te lang want vol=vol. Aanvang 14.30 uur. Zaal open vanaf 13.30 uur. Ronnie Tober zal optreden van 14.30 tot 16.00 uur; onderbroken door een pauze. In de pauze wordt een drankje aangeboden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie