Uitnodiging viering 200ste geboortedag van Bahá'u'lláh op 22 oktober

3 oktober 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Beste mede-Bunnikers,

Graag willen wij u uitnodigen voor de viering van de 200ste geboortedag van Bahá'u'lláh.

200 Jaar geleden werd Bahá'u'lláh geboren in Perzië. Bahá'u'lláh wijdde Zijn leven aan de verheffing en opvoeding van de mensen. Hij verkondigde de eenheid van de wereld van de mensheid. Hij bracht principes naar voren zoals de gelijkwaardigheid van man en vrouw, de afschaffing van vooroordelen, de overeenstemming tussen wetenschap en religie en de noodzaak van universele opvoeding.

De hoogst bereikbare doelen voor een mens zijn volgens Bahá'u'lláh een zuiver hart en een rechtvaardig karakter. De bahá'ís over de gehele wereld willen bijdragen aan de gemeenschappen waar we wonen en leven om een immer voortschrijdende beschaving te bewerkstelligen.

Voor deze viering op 22 oktober 2017 hebben we inwoners en organisaties uitgenodigd ervaringen over hun bijdrage aan de opbouw van onze samenleving ter inspiratie te delen. Daarnaast vindt de première plaats van de film: "Licht voor de wereld".

Meer informatie over de bahá'ís kunt u tevens vinden op www.bahai.nl en www.bahai.org.

Graag ontvangen wij uw aanmelding voor deze feestelijke bijeenkomst voor 10 oktober door het sturen van een e-mail naar mahastinaraghi@outlook.com of een sms naar 06 16190620.

Met hartelijke groet, de bahá'i-gemeenschap Bunnik

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie