Maliebaandag; spectaculaire kortebaandraverij in Utrecht Centrum

3 oktober 2017 om 00:00 Nieuws

Aankomende zaterdag 7 oktober zal de 8ste editie van de Maliebaandag plaatsvinden van 12:00-18:00 uur.

Een kortebaandraverij in hartje Utrecht, namelijk op de welbekende Maliebaan. Dit ter ere van het 17e lustrum van de Diergeneeskundige Studenten Kring (D.S.K.). Hierbij willen de veterinaire studenten de verjaardag van hun studievereniging niet alleen met elkaar, maar met heel Utrecht vieren op een wel heel originele manier.

In een spannende afvalrace zullen 24 pikeurs op sulkeys tegen elkaar draven over de 300 meter lange baan. De nummer 1 zal uiteindelijk beloond worden tijdens de prijsuitreiking door de Burgemeester van Utrecht zelf.

Naast de drafwedstrijden is er nog een heel aanvullend programma met gave pauzeprogramma's zoals een roofvogelshow en politiehonden demonstratie. Ook zullen de subverenigingen van D.S.K. allerlei leuke activiteiten organiseren voor jong en oud op de braderie naast de baan. De faculteit Diergeneeskunde zelf heeft een leuke én leerzame informatiemarkt opgesteld.

Er vallen ook mooie prijzen te winnen met de kleurplatenwestrijd en bij de loterij, welke gekoppeld is aan het goede doel Dutch Cell Dogs. Daarnaast kan men ook nog een echt wedje leggen op de paarden bij de aanwezige totalisator.

Uiteraard is eten en drinken is ook voorzien, dankzij de foodtrucks en tappunten die aanwezig zullen zijn.

Kortom: een dag vol vermaak, en bovendien geheel gratis!

Voor meer informatie kijk op: www.facebook.com/maliebaandag

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie