Jong Nederland is weer van start gegaan

22 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Jong Nederland gaat weer van start met haar wekelijkse clubavonden vanaf week 40 (eerste week van oktober). Kinderen vanaf groep 5 van de basisschool t/m de 4e klas van het voortgezet onderwijs kunnen één avond in de week bij Jong Nederland terecht voor sport, spel en creativiteit. Ongeacht geloof, school of achtergrond of uit welk dorp je komt zijn kinderen welkom om plezier te komen maken, om te ontspannen en te ravotten.

Jong Nederland heeft een prachtige eigen afdeling binnen de MFA in Werkhoven, met een eigen zaal voor balsport en spel. In de zomer is er buiten veel speel- en sportruimte. De vrijwillige leiding van de groepen wordt gevormd door jongeren vanaf 17 jaar. Er is veel animo bij de jongeren om deze taak op zich te nemen. Binnen Jong Nederland leer je zo al op jonge leeftijd verantwoordelijkheid te nemen, en een groep te leiden. Wil je ook graag clubleider worden? Neem dan even contact op met voorzitter Berry Doeleman.

Jong Nederland organiseert naast de wekelijkse clubavonden van 1,5 uur, ook nog andere activiteiten. Zo organiseren wij Sinterklaas en de Kerstactiviteit. Ook is er altijd veel animo voor het jaarlijkse eindkamp dat in de eerste week van de zomervakantie gehouden wordt. Daarnaast wordt er ook een sport- en speldag georganiseerd, proberen we met de kinderen naar een voetbalwedstrijd van FC Utrecht te gaan en is er een mogelijkheid voor een leuk uitjes. Met Dodenherdenking nemen we de kinderen ook mee naar de Laan bij Beverweerd. Jaarlijks zijn er ruim 180 kinderen die genieten van alle activiteiten die georganiseerd worden door de vrijwilligers van Jong Nederland. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met voorzitter Berry Doeleman: 06-48478235 of berrydoeleman@hotmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie