Ronald Tuntelder nieuwe trainer/coach korfbalvereniging Midlandia

17 september 2017 om 00:00 Sport

Ronald Tuntelder is met ingang van seizoen 2017-2018 de nieuwe trainer van de selectie en coach van Midlandia 1. Ronald is een korfballer in hart en nieren. Vanaf zijn 10e levensjaar is korfbal zijn lust en leven geweest. Ronald is als trainer, bestuurslid en scheidsrechter bij verschillende verenigingen actief geweest en nu dus hoofdtrainer bij korfbalvereniging Midlandia. Hij geeft zelf aan bloed fanatiek te zijn en een hekel aan verliezen te hebben. Eigenschappen welke nog regelmatig naar boven komen en Ronald probeert dan ook zijn intrinsieke fanatisme en instelling over te brengen op de spelersgroep.

Het doel is om vooral samen met de spelers, bestuur en technische commsissie te bouwen aan een stabiele tweede klasser maar wel met directe aansluiting van het 2e team.

Binding met de A-jeugd en de rest van de vereniging is voor Ronald belangrijk om zo een logische lijn binnen de gehele vereniging uit te dragen. Dit motiveert en stimuleert de jeugd om met veel plezier alles eruit te halen wat er in zit. En om met veel plezier op een goed niveau te korfballen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie