Kiespijn? kom naar de praisedienst!

15 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Wel eens kiespijn gehad? Ga je dan direct naar de tandarts, of ben je te bang voor wat hij/zij gaat doen, te bang voor meer pijn? Wacht je tot de pijn ondragelijk wordt en je een opgezette wang krijgt door een ontstoken kies? Keuze-stress; je zou er kiespijn van krijgen.

Ook zonder kiespijn moeten we steeds kiezen, keuzes maken. In het werk, in onze relaties, over hoe we leven. Misschien laten we ons leven bepalen door zorgen; zorgen over ons geld, onze spullen, over eten en kleding. Dat is niets nieuws, dat doen mensen al eeuwen lang. Zelfs in de Bijbel gaat het daar over. Jezus spoort de mensen aan je daar géén zorgen over te maken. Maar zoek het koninkrijk van God. Dat zijn twee verschillende dingen; ze kunnen zelfs tegenover elkaar komen te staan. Maak je liever zorgen om het koninkrijk, houdt Jezus de mensen voor. Dan komt de rest vanzelf wel. Maar is dat ook zo? Is het niet te gemakkelijk gezegd? En is het wel zo zwart-wit? Hoe vul je dat vandaag de dag in?

Kom en ga mee op zoek. Door te lezen, te bidden, te zingen en God te prijzen werken we samen aan Gods koninkrijk.

Voorganger is ds. Gert Binnendijk uit Noordwijk. Ds. Binnendijk was voorganger in onze gemeente van 1993 tot 2001. Medewerking wordt verleend door praisegroep "uitBUNdig" o.l.v. Wibo Hijink. De dienst begint 24 september om 10 uur in de Oude Dorpskerk, Kerkpad 2 in Bunnik. Tijdens de dienst is er kindernevendienst voor kinderen van 4 tot 12. Er is oppas voor de allerkleinsten in de Witte Huisjes achter de kerk. Na de dienst is daar koffie, thee en limonade en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie