Groot aantal matches op Beursvloer

13 september 2017 om 00:00 Nieuws

STAGEPLAATSEN Al een paar minuten nadat locoburgemeester Jorrit Eijbersen op de beursgong heeft geslagen, melden Vluchtelingenwerk en Vrumona zich bij notaris Hofman om hun match te laten bezegelen. Nico Tukker, jobcoach bij Vluchtelingenwerk, stapte direct op Vrumonaman Martien Sikking af. "Ik dacht: die moet ik hebben!" vertelt Tukker. "We hebben afgesproken dat Sikking werkervaringsplaatsen gaat zoeken. Nu ga informeren of het Postillion Hotel ook stageplaatsen heeft." Als tegenprestatie biedt Vluchtelingenwerk een cultureel diner.

RONDLEIDING Ook de Stichting Herdenkingsmonument Fort Rhijnauwen en de BAM hebben elkaar gevonden. De BAM renoveert de banken en het katheder die gebruikt worden op 4 mei, in ruil daarvoor krijgen ze een rondleiding op het Fort. De organisatie van Bunniks Mooiste mag materialen opslaan bij Boll Autoschadeherstel, en daarvoor krijgt het personeel een hardloopclinic zodat ze aan Bunniks Mooiste 2018 mee kunnen doen. "En zo bespaar ik dan weer op mijn zorgkosten" zegt Peter Verkerk van Boll.

KINDERBOERDERIJ Ceremoniespreker Vera Boonen biedt zich aan te speechen op een jubileumfeest, Pien Breedveld van de Senioren Activiteiten Bunnik is dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Fatima-Zohra Rabbaj is de de enige vrijwilligster bij Humanitas Wegedoorn kan wel wat versterking gebruiken. Sommige matches helpen niet twee, maar zelfs meerdere partijen vooruit. Axel de Maar van AA Bouw&Advies gaat kinderboerderij Dier en Wij helpen met de plannen voor nieuwbouw, maar indirect helpt hij zo ook Reinaerde. De groendienst van Reinaerde zou namelijk heel graag de werkzaamheden op Het Burgje willen uitbreiden met een dag werken op de kinderboerderij, maar daarvoor moet het gebouw dan wel geschikt zijn. In ruil voor zijn expertise krijgt De Maar een lekkere taart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie