Uitnodiging voor 'Kerkproeverij'

4 september 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

De kerk proeven, kan dat? Bij proeverij denk je aan eten en drinken, maar aan de kerk? En toch kan dat. De Protestantse Gemeente Bunnik nodigt u uit om te komen proeven. Want die witte, Oude Dorpskerk aan het Dorpsplein in Bunnik kent iedereen, maar weet u, weet jij, ook wat daar gebeurt?

Iedere week komt er een actieve gemeente samen voor een kerkdienst. Daarin staat centraal wat geloven in Jezus betekent, nú, in deze tijd. In het oude, maar eigentijds ingerichte kerkgebouw zijn ook de kerkdiensten een combinatie van traditie en vernieuwing. In de muziek, in de vormgeving en in de inhoud.

Maar er gebeurt veel meer, in de kerk en door de kerk. Er zijn activiteiten voor kinderen en jeugd. Mensen leven mee met elkaar. Ouderen worden bezocht. Mensen, dichtbij en ver weg, worden geholpen. In die gemeente van de Oude Dorpskerk vinden mensen ontmoeting, zin en verdieping, geven ze handen en voeten aan hun geloof in God. Dát wil we graag laten zien. De Protestantse gemeente wil - samen met de Rooms-katholieke Barbarakerk - kerk zijn voor het hele dorp.

Kom zondag 10 september naar de Oude Dorpskerk en proef alle verschillende smaken! Deze gewone en tegelijkertijd bijzondere kerkdienst begint om 10 uur. In de Witte Huisjes achter de kerk is oppas voor de allerkleinsten.

Meer informatie:

ds. Coen Constandse

coenconstandse@hotmail.com

(06) 345 99 263

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie