Gratis workshops voor werkzoekers!

31 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

ZEIST Al een tijdje zonder werk of net werkloos geworden? Het Werkcafé biedt workshops met praktische informatie én workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling. Het doel is werkzoekers te helpen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Naast de workshop is er gelegenheid voor bezoekers om hun verhaal te delen en te netwerken. Dit keer bieden we jullie weer 2 mooie workshops aan.

Meriam Verhoef is geen onbekende. Dit keer komt ze de workshop 'Uit je hoofd in je lijf' geven. Zwaar op de maag liggen. Een last op je schouders dragen. Veel van onze spreekwoorden leggen een verband tussen onze geestelijke gesteldheid en ons lichaam. Toch zitten veel mensen in het dagelijks leven in hun hoofd en negeren ze vaak de signalen die hun lichaam geeft. In deze workshop leer je opmerkzaam te zijn, naar wat je lichaam je wil zeggen. Door hiernaar te leren luisteren zal je eerder kunnen voelen wanneer iets goed voor je is of wanneer je een grens over gaat.

Henk-Jan Geel heeft naast zeer ruime ervaring in online marketing jarenlange ervaring in Arctische expedities. Door deze te combineren ontstond zijn expeditie-methode, een Online Masters Programma dat ondernemers helpt hun online communicatie te verbeteren. Deze middag gaat Henk-Jan ons echter meenemen op expeditie en gaat hij vertellen hoe hij in die barre omstandigheden omgaat met tegenslagen. Een fenomeen dat men als werkzoeker helaas ook maar al te vaak tegen komt.

Naast deze twee workshops bieden we weer het 1 op 1 gesprek met Paul van Hooft aan. Paul is een zeer ervaren loopbaancoach en zal jou wellicht van tips kunnen voorzien waarmee je verder kan. De plaatsen zijn beperkt dus meldt je snel aan via onze site! Deze editie zal dinsdag 12 september plaatsvinden in wijkcentrum de Koppeling: de Clomp 1904 in Zeist. Inloop vanaf 12.30, het programma start om 13.00. Bezoek de website: krommerijn-heuvelrug.werkcafe.nl en meld je aan. Iedereen is welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie