Collectieve zonne-energie

30 augustus 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Vanaf dit najaar kunnen alle inwoners van de gemeente Bunnik gebruikmaken van lokaal opgewekte zonne-energie. Ook wanneer uw dak niet geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. Buurtstroom Bunnik maakt dit mogelijk. 

Op 13 september wordt in het gemeentehuis van Bunnik de aftrap gegeven voor een uniek zonne-energie project voor inwoners uit de hele gemeente Bunnik. Op deze avond zal de inschrijving starten voor deelname aan een collectief zonnedak op de Gemeentewerf in Bunnik en bij de Herenstraat in Werkhoven. Het collectieve project is vooral interessant voor mensen die zelf geen geschikt dak hebben voor het plaatsen van zonnepanelen, bijvoorbeeld omdat ze te veel schaduw op hun dak hebben of omdat ze in een appartement of huurwoning wonen. Maar ook bedrijven kunnen meedoen door een aandeel zonne-energie te kopen. Als u meer informatie wilt over dit project, kom dan op 13 september om 20.00 uur naar het gemeentehuis van Bunnik. Of als u niet kunt komen, schrijft u zich dan in om de informatiebrochure te ontvangen. Dit kan via de website van de Energiegroep Bunnik www.energiegroepbunnik.nl of via email energiegroepbunnik@gmail.com  

Locatie: Gemeentehuis Bunnik. Start: 20.00 (inloop vanaf 19.30). Meer informatie: Energiegroep Bunnik: energiegroepbunnik@gmail.com Contactpersoon: Erik Alsema, tel. 030-2683701 (na 18.00)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie