Bunniks Nieuws verrast Ostendorp

30 augustus 2017 om 00:00 Sport

ODIJK Verslaggevers van deze krant, Kuun Jenniskens en Agnes Corbeij, verrasten Ostendorp dinsdag tijdens de collegevergadering met drie speciale pagina's in de krant. Op deze pagina's komt FC Bevolking Bunnik aan het woord over de vertrekkend burgemeester. De pagina's zijn deze week te lezen in de krant.

Agnes Corbeij

De samenwerking met Ostendorp als burgemeester is voor deze krant altijd prima verlopen. Ook de andere kant was dit ook voor Ostendorp zo. "Er was over en weer vertrouwen. Dat is nooit beschaamd. Wat ik vertelde werd niet verdraaid in de krant. Soms kon ik dingen niet zeggen en dan werd dat ook gerespecteerd."

Op de drie pagina's in het hart van de krant, komen inwoners van de gemeente Bunnik aan het woord over hun ervaring met de burgemeester. Kuun Jenniskens vertelde over het complot rondom dit project. "Ik heb Linda gebeld tijdens jullie vakantie in Frankrijk en gevraagd of ze even van haar echtgenoot weg wilde lopen. Zij was enthousiast over het idee en als Linda het leuk vindt, gebeurt het."

Het in elkaar zetten van de verhalen bleek een dankbare klus. Agnes Corbeij: "We weten allemaal dat u een betrokken persoon bent. We waren in het begin bang dat iedereen een beetje hetzelfde zou zeggen. Maar dat bleek reuze mee te vallen. U bleek veel meer dan dat."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie