Gratis Odijks buitenfestival

22 augustus 2017 om 00:00 Nieuws

Zondag 3 september wordt de zesde editie van Odijk komt thuis gehouden. Als vanouds op de zondagmiddag met activiteiten voor jong en oud. Deze keer staat het podium buiten. Daar treden twee coverbands op en wordt er afgesloten met de Houtense og3ne: Trifiny. Odijk komt thuis start om 15.00 uur, op het podium beginnen de optredens om 16.00 uur.

Vanaf 15.00 uur treedt in sportcafé de Linde Daan Ketterlarij op, daar wordt ook de Handdruk van Odijk uitgereikt. Om 16.00 uur gaat het feest buiten op een groot podium verder.

Special guest uit Odijk

Twee bands, Use2be en SfinX treden vanaf 16.00 uur om de beurt om op. Rond 18.30 is Bo Verkerk uit ons eigen Odijk onze special guest met een gastoptreden. De meidengroep Trifiny sluit om 20.45 af en aansluitend vindt de afterparty plaats in De Linde.

Kinderfeest en catering

's Middags van 16.00 tot 18.00 uur kunnen kinderen zich vermaken op springkussens. Ook kunnen ze geschminkt worden door Jolanda Koelman van jo-art.nl. Restaurant Buitengewoon verzorgt de catering, zodat iedereen Odijk komt thuis van begin tot eind mee kan maken. Bij slecht weer wordt het festival in het Dorpshuis gehouden; het gaat dus altijd door!

Blijf op de hoogte

Het complete programma vindt u op www.dorpshuisodijk.nl of www.sporthuisbunnik.nl. Het laatste nieuws op https: www.facebook.com/OdijkKomtThuis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie