Opbrengst collecte 2017 Rode Kruis Utrecht

27 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

De landelijke collecteweek 2017 kent voor Rode Kruis Utrecht een heel mooi resultaat. De telmachines geven een totaalbedrag van € 55.001,26 weer! Een geweldige opbrengst die dankzij 797 collectanten bij elkaar gecollecteerd is in de periode 18 - 24 juni jl. Rode Kruis Utrecht bedankt alle gulle gevers, wijkcoördinatoren, collectanten en andere vrijwilligers die aan dit prachtige resultaat hebben bijgedragen.

Opbrengst voor lokale activiteiten

De opbrengst van de landelijke collecte is voor lokale activiteiten in de regio Utrecht. Daarmee blijft hulp om de Utrechtse hoek mogelijk en kunnen wij ons betekenisvolle werk voortzetten. In de regio Utrecht zijn we met zo'n 350 vrijwilligers zeer actief om kwetsbare medemensen te helpen. Zo faciliteren wij onder andere actieve buurtbewoners met kennis rondom veiligheid in en om het huis en EHBO, geven wij hulp en nazorg bij rampen, EHBO- trainingen en EHBO-inzet bij evenementen. Kijk voor meer informatie over onze activiteiten op www.rodekruis.nl/utrecht.

Ook collecteren volgend jaar?

Wilt u volgend jaar ook mee collecteren? Meldt u dan aan via collecte@rodekruisutrecht.nl. In alle wijken van Utrecht kunnen wij collectanten gebruiken. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het collecteteam van Rode Kruis Utrecht. Zij zijn van maandag tot en met donderdag te bereiken via 030 - 252 01 34. Wij hopen op uw enthousiaste aanmelding!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie