Trekkertrek Krommerijnstreek weer terug

24 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN Het jaarlijkse evenement in de regio staat weer voor de deur! Vrijdag 4 augustus langs het Oostromsdijkje. Vanaf 14.00 begint het evenementzoals gebruikelijk met (gratis) kinderspelen. Ook dit jaar wordt groots uitgepakt met een waar kinderfestijn!

Dit jaar met een extra krachtmeting van de zgn 7 tons klasse in de middag met een superfinale van de zes beste deelnemers in de avond. Vanaf 15.15 starten de tractoren met de standaard klassen, ingedeeld naar gewicht.

Richting de avond beginnen de sport en supersport tractoren. Ook zullen s'avonds de Supersporttrucks hun NK-wedstrijd verrijden.Afwisselend zullen sport en supersport tractoren met opgevoerde motoren hun vermogen laten zien voor de sleepwagen met als doel de 100m lijn te halen onder steeds groter wordende belasting!

Mocht het weer niet meewerken dan is er een tent aanwezig om de gezelligheid van het evenement daar door te zetten. Mogelijk wordt dan wel de wedstrijdprogrammering aangepast. De plaatselijke horeca zorgt weer voor het natje en droogje.Kortom een middag en avond uit voor de hele familie!

In overleg met gemeente en brandweer komt er een bewegwijzering vanuit de omgeving. Bezoekers en deelnemers kunnen via Provinciale weg en Achterdijk bereiken. Aanvang kinderspelen 14.00 met aansluitend een geweldig avondvullend programma wat u niet mag missen! Kortom een regiofeest voor de hele familie!

De entree bedraagt voor 14 t/m 17jaar 5,- en vanaf 18 jaar 10,-. www.trekkertrekkrommerijnstreek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie