Na de zomer: buiten yoga in de gemeente Bunnik

23 juli 2017 om 00:00 Sport

In de gemeente Bunnik wordt veel buiten gesport. Vanuit verschillende kanten ontstaat vraag naar yoga. Amanda's Sport & Lifestyle breidt in Odijk de lesuren uit, om in te spelen op deze behoefte. Vanaf dinsdag 5 september wordt er buiten yoga aangeboden in de gemeente Bunnik.

Yoga in de buitenlucht

Met het lekkere weer is het heerlijk om buiten bezig te zijn. Yin yang yoga beoefenen in de buitenlucht geeft de yoga een extra dimensie. Vanaf september biedt Amanda's Sport & Lifestyle yin yang yoga in de buitenlucht aan. We gaan de yoga geven op een prachtige buitenlocatie, namelijk op het terrein van Camping Buitengoed de Boomgaard. Het is een hele serene plek tussen de bomen en met een mooi uitzicht over het weiland. Bij goed weer wordt gebruik gemaakt van de rustgevende, mooie groene buitenlocatie. Bij slecht weer wordt gebruik gemaakt van de overdekte veranda. Wanneer het kouder wordt, wordt de training uiteraard binnen aangeboden in een rustgevende ruimte.

Vanaf 5 september wordt er elke week yoga gegeven. De les duurt 75 minuten en is toegankelijk voor iedereen. De Yin Yang yogales is een fijne uitgebalanceerde combinatie van twee vormen van yoga. De dynamische en krachtige Yang vorm met de zachtere en verstillende Yin vorm waarin de houdingen langer worden aangehouden. Yin zorgt voor het versoepelen en versterken van bindweefsel en gewrichten door de spieren te ontspannen en Yang zorgt voor kracht en souplesse.

De lessen worden aangeboden op dinsdag en donderdag om 19.30 uur.

Voor meer informatie of om direct aan te melden voor de yoga, bezoek de website: www.amandassportenlifestyle.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie