Vierdaagse 2017

23 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK De Vierdaagse van Nijmegen is weer voorbij. Ook dit jaar wil burgemeester Hans Martijn Ostendorp de deelnemers uit de gemeente Bunnik , die de Vierdaagse uitgelopen hebben, ontvangen op het gemeentehuis in Odijk. Deze bijeenkomst staat gepland voor woensdag 23 augustus a.s. om 20:00 uur. Voor de lopers een mooie gelegenheid om tevens afscheid te nemen van de burgemeester i.v.m. zijn aanstaande vertrek naar voetbalvereniging De Graafschap.

De deelnemers die de 101e Vierdaagse hebben uitgelopen worden uitgenodigd voor de gezellige bijeenkomst die duurt tot ongeveer 21:00 uur. Er is ontvangst met koffie en wat lekkers. Er wordt af- gesloten met een drankje en een hapje. De burgemeester zal de deelnemers welkom heten. Uiteraard kunnen de deelnemers onderling wat ervaringen uitwisselen.

Willen de deelnemers die de Vierdaagse hebben uitgelopen aan Koos Walrave opgeven of zij bij de bijeenkomst aanwezig zullen zijn. Dit kan via de mail j.g.walrave@kpnmail.nl. Een aantal deelnemers heeft zich inmiddels al opgegeven; dit hoeven zij dus niet nogmaals te doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie