Vroeg deelt cheque uit aan Ronald McDonaldhuis Utrecht.

6 juli 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Restaurant Vroeg uit Bunnik is gekozen tot het leerbedrijf van het jaar van ROC Midden Nederland. Tijdens de relatiemiddag van het ROC Midden Nederland, in stadion Galgenwaard hebben de aanwezige gasten uit zes genomineerde leerbedrijven Vroeg tot winnaar verkozen. Een van de prijzen die Vroeg won was een doorgeefcheque ter waarde van 2.500 euro. Vroeg mocht zelf een goed doel kiezen waaraan zij deze cheque wensten te schenken. Vroeg heeft hierbij gekozen voor het Ronald McDonaldhuis in Utrecht.

Het Ronald McDonald Huis Utrecht is geheel afhankelijk van de gulle giften van sponsoren en donateurs en van de geweldige inzet van 200 vrijwilligers. Het afgelopen jaar hebben ze in totaal 899 gezinnen een "thuis" ver van huis kunnen bieden. Deze gasten waarderen het zeer dat zij dichtbij hun zieke kind kunnen verblijven en uit onderzoek is gebleken dat zieke kinderen sneller herstellen als zij dichtbij hun ouders kunnen zijn.

Vroeg is blij dat het met deze doorgeefcheque van het ROC Midden Nederland vele families, in soms zware tijden, bij elkaar kan brengen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie